Reklamplast

Reklamplast usluge

ReklamPlast usluge

Nudimo usluge obrade i montaže dijelova i proizvoda u strojno opremljenom pogonu.

Projekte svakodnevno odrađujemo u vlastitom prizvodnom pogonu, a isporučujemo kao gotove funkcionalne proizvode. Proizvodni pogon je strojno opremljen za obradu svih materijala koje koristimo, uključujući i lakirnicu za finalizaciju svih proizvoda. Sve dijelove proizvodnog pogona koristimo i za pružanje usluga proizvodnje, dorade ili sanacije postojećih ili novih dijelova.

Izrada proizvoda od stakloplastike odnosno poliestera

Stakloplastika odnosno poliester

Stakloplastika je materijal koji se sastoji od 3 komponente: poliesterska smola, katalizator i poliesterska vlakna. Od stakloplastike izrađujemo 3D proizvode prema Vašim zahtjevima. Nudimo i uslugu popravka proizvoda izrađenih od stakloplastike. Više pogledajte ovdje.

Izrada i obrada metalnih dijelova, Bravarski radovi

Bravarski radovi

Nudimo uslugu proizvodnje metalnih konstrukcija ili njihovih dijelova, u potpuno opremljenoj bravarskoj radionici. Izrađujemo i ograde i ogradne elemente prema Vašim potrebama. Više pogledajte ovdje.

ReklamPLAST Oslikavanje izloga

Oslikavanje izloga

Oslikavanje izloga je atraktivna i prepoznatljiva reklama, pogodna za vrlo širok spektar djelatnosti. Oslikati se mogu sve vrste izloga, točnije, sve staklene površine možete pretvoriti u izlog! Ako dodatno želite označiti vaš posao pogledajte našu ponudu 3D slova i Natpisa i putokaza.

ReklamPLAST Oslikavanje vozila

Oslikavanje vozila

Oslikavanje vozila se izvodi kompjuterski izrezanom visokokvalitetnom samoljepivom folijom. Oslikati se mogu sve vrste vozila, uključujući kombi i dostavna vozila te kamione. Prednost ove vrste reklame je što ne čekate da klijenti dođu vama, vi idete k njima!

Montaža reklamnih proizvoda

Montaža reklamnih proizvoda

Sve izrađene reklamne proizvode montiramo na lokaciji klijenta. Kvalificiran i profesionalan tim Reklamplasta s dugogodišnjim iskustvom, u stanju je izvršiti montažu prema vašim zahtjevima brzo i kvalitetno. Izrađujemo konstrukcije i vršimo montažu 3D slova i Natpisa i putokaza. O bravarskim radovima više pogledajte ovdje.

Montaža reklamnih proizvoda

Bojanje i lakiranje

Nudimo usluge lakiranja i bojanja konstrukcija ili dijelova konstrukcija. Izrađujemo konstrukcije i vršimo montažu 3D slova i Natpisa i putokaza. O bravarskim radovima više pogledajte ovdje.